route

Met de auto van buiten de stad:
U gaat de Ringweg A10 op en neemt de noordelijke afslag van de S116 (S116 Noord). Op de S116 volgt u de borden ‘Centrum – IJ-Tunnel’. Neem de tweede afslag (Noord noord), bij de stoplichten links het viaduct over en rijd de Johan van Hasseltweg op. Bij de rotonde gaat u rechtdoor, en 400 meter na de rotonde buigt de weg naar links af in de G.T. Ketjenweg. Na ongeveer 50 meter ziet u aan uw linkerhand een groot gebouw, dit is de Zamenhofstraat 150. Wij zitten in unit 236-238. U kunt de ingang en de deurbel vinden op de G.T. Ketjenweg, aan de voorkant van het gebouw onder het afdakje. Parkeren is gratis.

Met de auto vanuit de stad:
Vanuit de stad rijdt U richting IJ-Tunnel (S116), U gaat de tunnel in en neemt bij de stoplichten de eerste afslag rechts, de Johan van Hasseltweg op. Bij de rotonde gaat U rechtdoor, en 400 meter na de rotonde buigt de weg naar links af in de G.T. Ketjenweg. Na ongeveer 50 meter ziet U aan Uw linkerhand een groot gebouw, dit is de Zamenhofstraat 150. Wij zitten in unit 236-238, U kunt de ingang en de deurbel vinden op de G.T. Ketjenweg, aan de voorkant van het gebouw onder het afdakje. Parkeren is gratis.

Met het openbaar vervoer (bus):
Vanaf het Centraal Station neemt U bus 32 richting Buikslotermeerplein. Er vertrekt ook een bus 32 richting KNSM-eiland, dus zorg ervoor dat U de juiste neemt. Bij de tweede halte (‘Zamenhofstraat’, de eerste halte na de IJ-Tunnel) stapt U uit, U loopt 50 meter terug in de richting waar U vandaan kwam, en slaat linksaf de Zamenhofstraat in. Na 400 meter slaat U bij de T-kruising rechtsaf de G.T. Ketjenweg op. Na ongeveer 50 meter ziet U aan Uw rechterhand een groot gebouw, dit is de Zamenhofstraat 150. Wij zitten in unit 236-238, U kunt de ingang en de deurbel vinden op de G.T. Ketjenweg, aan de voorkant van het gebouw onder het afdakje.

Met de fiets:
U fietst naar het Central Station en achter het station neemt U de rechter veerpont van pier 8, bij het bord ‘De Ruyterkade – IJplein’. Eenmaal aan de andere kant van het IJ aangekomen steekt U het IJplein over en gaat U de Meeuwenlaan in. U volgt de Meeuwenlaan tot aan de rotonde, en slaat rechtsaf de Johan van Hasseltweg in. 400 Meter na de rotonde buigt de weg naar links af in de G.T. Ketjenweg. Na ongeveer 50 meter ziet U aan Uw linkerhand een groot gebouw, dit is de Zamenhofstraat 150. Wij zitten in unit 236-238, U kunt de ingang en de deurbel vinden op de G.T. Ketjenweg, aan de voorkant van het gebouw onder het afdakje.

 

M Langeveld, Metaal Restauratie
Zamenhofstraat 150 UNIT 236-238
1022 AG Amsterdam